Ny tjänst

Marknadsför ditt företag överallt


Varför gör vi detta? 

Vi är ett litet och lokalt företag med hjärtat i Katrineholm som älskar företagande! Därför vill vi vara med och skapa värde för våra lokala företag att växa och synas, utan dyra marknadsföringskostnader.

När vi senast skulle flytta upptäckte vi att det inte var så smidigt att få tag på en släpvagn som vi hade önskat. Därför gav vi oss ut i branschen själva, för att hyra ut våra egna släpvagnar, och nu vill vi börja dela med oss av vår bästa marknadsföringsmetod - att annonsera på släpvagnarna. 

Bättre pris för lokala företag

Vi vill gynna lokala företag som är verksamma inom Katrineholm, Flen och Vingåker. Därför erbjuder vi kraftigt reducerade priser till dessa företag. Vi vill heller inte att vår tjänst ska kosta skjortan, ovan finns vår prislista. 

Sprid varumärket

Att marknadsföra sig via reklam på våra släpvagnar är en effektiv strategi för att öka synligheten för ditt företag. Det skapar förtroende hos både befintliga och potentiella kunder, samt ökar sannolikheten för att de väljer just ditt företag framför eventuella konkurrenter.  

Rullande reklam för en rimlig peng

Reklamen ger företag möjlighet att synas på ett kostnadseffektivt sätt samtidigt som de når ut till en bred målgrupp runt om i KFV. Släpvagnar har en hög synlighet på vägarna eftersom de är stora och ofta färgstarka. Detta gör det möjligt för ert företag att sticka ut och synas på ett effektivt sätt, vilket kan leda till ökad varumärkeskännedom och fler potentiella kunder.

Att synas där andra inte syns

Släpvagnar är mobila och syns på platser där annan reklam inte finns, vilket gör det möjligt för företag att nå ut till en större och bredare publik.

Reklam på släpvagnar kan vara en mycket kostnadseffektiv strategi för att öka varumärkeskännedom och synlighet. Det är en engångskostnad som ger företag en långvarig exponering på vägarna och som är billigare än många andra marknadsföringsmetoder.

Valfritt budskap eller kampanj

Med reklam på släpvagnar kan du välja det budskap eller den kampanj som passar just ditt företag. Det finns inga begränsningar för designen eller innehållet, vilket ger ditt företag möjlighet att skapa kampanjer som både är unika och anpassade efter era specifika målgrupper. 

Byt budskap när du vill och behöver

Ni som företag kan byta budskap eller kampanj under reklamperioden. Det ger er en flexibilitet att anpassa era budskap efter behov och ändrade omständigheter. Genom att enkelt kunna byta budskap kan ni också prova olika kampanjer och se vilken som ger bäst resultat. Vi kan tillsammans skapa en plan för hur annonseringen ska ändras under en reklamperiod. 

En förmån för företaget och er personal

Under perioden som ert företag annonserar har ni även möjlighet att låna släpet kostnadsfritt och er personal har möjlighet att till ett mer förmånligt pris hyra släpet privat hos oss. 

Är du intresserad av att skapa fler möjligheter för ditt företag? 

Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Mathias: 076-188 91 40

I samarbete med